Нашият Екип

Фризьор

Нериман Налбантова

Нериман Налбантова е фризьор с дългогодишен опит. Началото на кариерата си поставя в салон от веригата „Стилист Капанов“, където желанието за работа и творчески дух биват възнаградени. Тя печели редица награди, като Grand Prix за „Вечерна прическа“ на 15-тия Международeн Фестивал на Прическата и Красотата. Както и награда в категорията „Булчинска Прическа “ година по-рано.
През 2014 г. започва работа в салон „Васил Атанасов“- където получава нови знания и усъвършенства работата си. Получава множество серификати, а през 2015 печели награда за „Най-добър Фризьор -Експерт на 2015 г.“ – признание от Академия Лореал България .

Нериман е артистична натура, нейните артистични заложби идват още в ранно детство. През годините се занимава с Интериорен дизайн, Моден Дизайн, Маркетинг, Бижутерство, Актьорство.
Тя нарича себе си „луд артист“! Нейното царство е салонът ѝ, а нейните рицари – Ножиците!

„Винаги съм искала да правя хората щастливи и през годините бях осъждана за това, но никой не те разбира по-добре от теб самия!
Преминах през много трудни моменти докато стигна до тук, но знам, че най-доброто тепърва предстои. Благодарна съм на моето семейство, че винаги ме подкрепят във всяко начинание и най-вече на моята майка – моят боец!“

Маникюрист

Златина Михайлова

През 2013 г. Златина завършва 4-ри месечен курс в Дупница за маникюрист и веднага след това започва да работи в тази сфера. През 2015 г. завършва още един курс в София към Cuccio в учебен център New Generation. Има сертификат за Дизайн с гел бои. Нейното хоби и нейната страст е маникюра, като то се превръщат и в нейна професия. Една наистина сбъдната мечта за нея. Обича професията си и я практикува с огромно удоволствие.

Гримьор

Калина Валериева

УСЛУГАТА
За мен е важно да получиш не само грим, а много повече и винаги се стремя към това в работата си. Освен че правя грим, който подчертава твоята лична красота, ти предоставям и професионално отношение, добро настроение и персонални съвети за това как да се грижиш за кожата си, как да определяш формата на лицето и очите си, какви типиве грим са подходящи за теб и други.

ИЗПОЛЗВАНИ ПРОДУКТИ
Работя с професионални висококачествени продукти основно на Kryolan, също и с продукти на Mac Cosmetics, Inglot, Urban Decay и други. В куфара ми присъстват и козметични висококачествени и хипоалергенни продукти от бялата козметика с цел осигуряване на добра основа за грима и адекватна грижа за специфичните типове кожи. Склонността на кожата към раздразнение и свръхчувствителност е често стрещана при много хора, затова се доверявам и използвам френска медицинска козметика на Avene.

ХИГИЕНА
На пръв поглед хигиената е нещо „банално”, което е ясно че трябва да присъства и то не се обсъжда, но за съжаление тя не винаги е налице. Случвало ми се е да чувам оплаквания на клиенти във връзка с хигиената при ползването на чужди услуги, което мен лично като гримьор не ме радва особено. За мен хигиената наистина стои на първо място… дори преди използваните продукти и уменията на гримьора. Усърдно и старателно дезинфекцирам всички четки, инструменти и разбира се, ръцете си, преди да започна да работя върху лицето ти.

СЕРТИФИКАТИ И ДИПЛОМИ
Щастлива съм, че имах възможността да се обучавам и продължавам да посещавам различни курсове, практики и мастъркласове за грим при едни от най-добрите български и чуждестранни мастър гримьори като Matilda Inozemtzeva, Diana Stoyanova, Mila Ikonieva, The make-up school (Diana Stoencheva), Alexandra Gan Make-up school и други.

Като резултат от моя труд и положените изпити, притежавам различни сертификати за професионален гримьор от споменатите мастър гримьори, както и диплома за професия „гримьор“ от Националната агенция за професионално образование и обучение (НАПОО), която ми позволява да практикувам и в целия Европейския съюз.